Монтаж
Газов инжекцион

Монтаж на газови инжекциони с високо качество на от 3-цилиндрови до 8-цилиндрови двигатели по Евро стандарт. Монтаж на газови инжекциони OBD със софтуер за мигновенна настройка на подаването на газта.

Компютърна
диагностика

Разполагаме с професионални системи за компютърна диагностика на почти всички марки автомобили. Работим с лицензирана апаратура на BOSCH-KTS540 и SUN-PDL1000, която ни дава възможност за прецизно установяване на проблемите в автомобила.

Ремонт и
поддръжка

Осъществяваме ремонт и поддръжка на газови уредби и проблеми, свързани с газовите уредби. Подмяна на консумативи, регулиране на разхода, отстраняване на неизправности в газови уредби, диагностика и гаранционна поддръжка.

Монтаж газов инжекцион

1

Оглед на автомобила
и консултиране

Според двигателя на автомобила, ще Ви насочим към избора на газов инжекцион. На база опита ни досега, ние залагаме изцяло на изпитани марки, качествени материали, евтина гаранционна и след гаранционна поддръжка.

2

Избор на
вид клас система

В ниските класове – системите работят стабилно, но имат ограничени функции на софтуера. Средният клас системи е златния баланс между цена, качество и функции. Във високия клас италиански системи всичко е перфектно.

3

Монтаж на
газовия инжекцион

Извършваме монтажа. Настройваме системата. Тестваме и предаваме автомобила. Издаваме ГАРАНЦИЯ 24 месеца или 50 000км.

Статии от блога